CONCURS DEL CARTELL I LA IMATGE GRÀFICA

1r premi 2023:

MARTA BEÀ

imatge guanyador del festival 2022 – Agustín Touceda

OBJECTE

Aquestes bases tenen per objecte regir en la convocatòria d’un concurs obert a totes les persones que hi vulguin participar, especialment a  estudiants i professionals del disseny gràfic, la il·lustració i la publicitat, amb la finalitat d’obtenir la imatge gràfica del festival CONTRATEMPS 2023.

REQUISITS

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita per persona o col·lectiu.

La tècnica és lliure.

La temàtica és lliure però es valorarà que reflecteixi l’esperit del festival CONTRATEMPS, en especial el joc de contrastos entre allò que és antic i allò que és modern.

Les obres no poden anar signades, es signaran quan es faci públic el nom de la
persona guanyadora.

imatge del festival 2021 – Àlex Montfort

imatge del festival 2020 – Elisabeth Bataller

PRESENTACIÓ I TERMINIS

Les obres s’entregaran en format digital, enviant-les a l’adreça musicaantigasantcugat@gmail.com, posant la paraula CONCURS com a assumpte.

Caldrà enviar els arxius PDF o TIFF a 300ppp i el projecte en format editable d’Illustrator, Indesign o altres reproduïble a 4 colors. En el cas d’utilitzar tipografia, cal especificar-la.

Les obres es podran presentar de l’1 de febrer a l’1 de maig de 2023, ambdós inclosos.

PREMI

Les obres seran valorades pels membres de l’organització del festival.

El premi constarà de 300€ nets, així com entrades per al festival CONTRATEMPS 2023, que se celebrarà en setembre a Sant Cugat del Vallès.

El veredicte es donarà a conèixer el 2 de maig de 2023. Es contactarà amb les persones participants i es difondrà el nom de la guanyadora a través de les xarxes socials del festival . També es comunicarà a la premsa local.

La imatge es farà pública en l’acte de presentació del festival (data encara per concretar). La persona guanyadora hi serà convidada.

Una selecció dels treballs presentats seran exposats al Celler Cooperatiu de Sant Cugat del Vallès, coincidint amb els actes del festival.

Aquest concurs es pot declarar desert.

imatge del festival 2019 – Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat

CONDICIONS

Les persones guanyadores cediran els drets de reproducció de la imatge al Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat.

El disseny del cartell serà adaptat per part de l’organització a diferents formats segons les necessitats.

Aquest també pot ser adaptat a productes de marxandatge que es podran comercialitzar en el context del festival.

La participació en el concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes normes. Les qüestions no previstes es resoldran a criteri de la organització.

Sant Cugat del Vallès 10 de març de 2022.

1r premi 2022:

agustín touceda

2n premi 2022:

àngela saperas