cartel web banner smaller no pix

DIMERCRES 11 DE SETEMBRE

CATALUNYA 1714

CLAUSTRE DEL MONESTIR A LES 12H

Coincidint amb la Diada nacional de Catalunya es realitzarà un concert amb música i poesia al voltant de la Catalunya de 1714.

LA BARONESSA POETESSA ( O LA POETESSA BARONESSA?)

Direcció i dramatúrgia: Esteve Gorina i Andreu

Clavicèmbal: Diana Valls

Actriu: Mima Riera

Vestuari i Caracterització: Núria Llunell

Després de la guerra de Successió, de la Revolució Francesa, de les guerres napoleòniques i la primera guerra carlina, segueix aquí. Com pot ser que l’anhel d’una persona pugui sobreviure durant tants i tants anys? També ha sobreviscut a tot el període de restauració espanyola, al pacte de Tortosa, a la dictadures espanyoles, a la batalla de l’Ebre i a la inauguració els jocs olímpics de Barcelona. No hi ha res que la faci defallir, continua encallada, intentant escriure un poema (o dos). Ho intenta, però res pot ajudar a la Baronessa. Els anys l’han enfortida i les guerres renovada, però què l’atura i no la deixa seguir?

Nascuda a Girona el 2001, va començar els seus estudis de violí i piano a l’Aula Musical de Girona i al Conservatori de Música Profesional del Bruc de Barcelona. Ha realitzat el Grau Superior de Música en la especialitat de Musicologia a l’ESMUC i actualment està cursant el Grau de Interpretació de Clavicèmbal a l’ESMUC amb el profesor Luca Guglielmi. Ha participat a diferents festivals com el Festival Bachcelona, el Festival Contratemps de Sant Cugat, el Festival Internacional de Música Barroca y Renacentista de ‘Chiquitos’ de Bolívia, i en els cicles de concerts de Els Masos d’Olot, Vespres d’Antiga del Pi i un Cafè amb Notes d’Antiga.

AMB EL SOPORT DE: