CONTRATEMPS. Músiques històriques, ara!: Tres dies dedicats a les músiques històriques. Concerts; propostes que mariden la música antiga amb disciplines com la dansa contemporània o el jazz; òpera escenificada; exposicions d’instruments històrics; xerrades i debats d’organologia; espectacles infantils… i per acabar, una jam session històrica on els músics improvisen sobre temes del renaixement o del barroc. El 2022 serà el quart any del festival anual.

Les òperes escenificades amb l´ensemble Contratemps fins ara inclouen Bastien i Bastienne de W.A.Mozart (direcció escènica Adrián Schvarzstein, direcció musical Esteban Mazer) i Acis & Galatea de G.F.Haendel (direcció escènica Albert Arribas, direcció musical Jordi Domenech). Aviat més sorpreses!

EL CANT DE LA SIBIL.LA: A partir d’aquest repertori musical, una proposta diferent cada any pels volts de nadal, sempre amb el segell de CONTRATEMPS. Ens convida a viatjar uns segles enrere i a explorar la festa nadalenca a casa nostra i traslladar-nos a una època on les fronteres entre el sacre i el profà es difuminen fins a un punt que avui costa d’entendre.

Un espectacle còmic “El Quixot en 20 minuts” amb música i acció així com un relat de ficció històrica “El misteri del músic del capitell” són els nostres nous espectacles familiars. També oferim masterclasses (CURS ESTEBAN MAZER DE MÚSIQUES HISTÒRIQUES) a càrrec dels membres de Contratemps o de músics convidats.