MENUT contratemps

don quixot en POCS minuts

L´espectacle

“Don Quixot en pocs minuts” és un espectacle on el text i la música es troben per narrar les peripècies “decavaller de la trista figura”, el gran personatge dCervantes. Però es pot explicar un llibre de més d1.000 pàgines en pocs minuts? La resposta la trobareu en aquesta proposta concentrada, divertida i delirant que farà les delícies de grans petits.
 

sinopsi

Una bibliòfila obsessionada amb el Quixot s’entesta a explicar-lo amb pèls i senyals, i per fer
ho compta amb un ajudant força curiós. A les paraules i les patacades dels dos personatges s’hi
suma la música i el so de l’època, interpretada en directe per un conjunt apassionat… La bogeria de Don Quixot es fa present amb un concert més que brillant.
 
Un espectacle per a tota la família que apropa aquest clàssic de la literatura universal d’una manera divertida, instructiva i sorprenent. L’espectacle-concert té grans dosis de teatre de carrer i de gest, però es narren també els passatges més coneguts de Don Quixot, com la trobada amb els molins de vent o la carta d’amor a Dulcinea….
 
El repertori i la interpretació musical evoca els passatges i els escenaris de l’espai i el temps de
Don Quixot, fent que la música sigui protagonista d’aquesta història i posant els més petits davant d’un concert que els atrapa i els fascina. La música, el vestuari, la posada en escena… tot s’aplega per traslladar l’espectador en el temps i fer-lo partícep d’una història que els atrapa. Duració: 40 minuts.

fitxa artística

direcció escènica
Adrián Schvarzstein
 
actors
Adrián Schvarzstein
Gisela Figueras
 
contrabaix, viola da gamba, veu
Lixsania Fernández
 
xirimía, trombó, salteri, flauta
Katy Elkin 
 
viola de mà – guitarra renaixentista
Edwin García
 
guionista
Gisela Figueras