cartel web banner smaller no pix

DILLUNS 30 DE SETEMBRE I DIMARTS 1 D'OCTUBRE DE 2024

TALLER MUSICAL ENCONTRES LÚDICS SONORS

SESSIONS PER A ESCOLES

RESERVES FINS EL 9 DE SETEMBRE DE 2024

Les expertes en educació musical infantil Violeta Albareda Fernández i Sara Sánchez Guerrero presenten Encontres Lúdics Sonors, un espai de joc i experimentació preparat per permetre explorar les diferents possibilitats sonores que ofereixen materials quotidians i reciclats. 

Aquest curs donem un nou impuls a la vessant pedagògica del Festival amb la voluntat d’oferir un espai compartit amb la comunitat educativa del nostre municipi, des d’on poder reforçar el vincle entre les arts i l’educació i apropar les nostres propostes artístiques al públic més jove de la nostra ciutat.
 
El Taller musical ENCONTRES LÚDICS SONORS és un espai de joc i experimentació preparat per permetre explorar les diferents possibilitats sonores que ofereixen materials quotidians i reciclats.
 
Adreçat a infants de 5 a 7 anys (I-5 i Cicle Inicial)
 
Horari: Sessions d’una hora, a les 9,45h o a les 11h
Preu: 3 euros/infant
 
 
 

Podeu fer la vostra RESERVA de places des d’ara al juliol fins al dilluns 9 de setembre a les 13h. Les reserves funcionaran per ordre d’inscripció, omplint el formulari d’inscripció amb la informació que en ell us demanem.

!! És important que ompliu un formulari per cada grup classe amb el dia i horari que us interessaria.

Quan hagueu fet la reserva, ens posarem en contacte amb vosaltres per a explicar-vos com formalitzar el pagament. Caldrà fer el pagament el dia que vingueu a fer el taller.

Per resoldre dubtes vinculats al procés de reserva i pagament, podeu escriure’ns a: violetaalbareda@gmail.com

PUNT DE TROBADA

A les 9,30 h o 10,45 h a les taquilles, davant dels cinemes de Sant Cugat: Av. Pla del Vinyet, s/n.

Convidem als infants a jugar i a trobar-se a partir de la sensorialitat, la percepció i l’acció directa amb les instal·lacions i objectes creats per nosaltres, a partir de les possibilitats del so. Dues talleristes especialitzades en educació artística i musical en la infància acompanyem les propostes i els processos entre les persones que hi participen. La nostra intervenció es basa en l’escolta i acompanyament a l’experimentació, ajudant a valorar les descobertes dels participants. En algunes situacions ajudem a guiar l’experimentació per tal de buscar diferents maneres de fer sonar els materials, o de buscar altres qualitats del so.

Per finalitzar fem un tancament musical per compartir les vivències del taller. Durant la sessió recollim frases, expressions, gestos dels participants que que els hi retornarem en la trobada final en mode de cloenda. 

Poder escoltar de la veu d’una altra persona allò que un ha fet, o dit, permet sentir-se reconegut i sentir-se part creadora d’allò que ha ocorregut.

Violeta Albareda Fernández és músic, mestra i tallerista. Amb un interès especial pel desenvolupament de l’exploració sonora, del sentit musical, del moviment i de les interrelacions entre llenguatges.Ha realitzat tallers familiars musicals dins el programa L’Auditori Educa, així com a escoles i espais familiars. Amb el violí s’ha format a Catalunya i Holanda. Ha format part d’agrupacions musicals d’estils diversos. Actualment és membre del projecte d’experimentació poètico-musical Leuclus i de la ContraBaix Big Band.
Sara Sánchez Guerrero mestra i tallerista entén la vida a partir de l’art i el moviment.  Fa més de 10 anys que estudia de manera continuada l’exploració del moviment espontani a través del Seitai i l’associació Espaidó. Amb infants i adults ha fet tallers on s’experimenten les unions i possibilitats del llenguatge plàstic i l’escrit. Ha realitzat cursos d’art performatiu a l’Escola Malabars de Barcelona i ha actuat a diferents performances al carrer.
Es coneixen treballant a l’Escola el Martinet on comparteixen la seva experiència educativa i pedagògica durant 10 anys. Durant aquest temps han participat en l’elaboració i realització de projectes comunitaris en l’àmbit de l’art i la intervenció educativa, entre els quals cal destacar, els Dies Especials i els Festivals de Narració al barri de Can Mas. L’any 2023 inicien el projecte Encontres Lúdics, creant instal•lacions artístiques, sonores, visuals i plàstiques que conviden a l’exploració i la creació compartida a través del joc en família.

AMB EL SUPORT DE: