MASTERCLASSES

Masterclasses el diumenge dia 8 de setembre de 2024 amb Lixsania Fernández (viola da gamba), Jorge Morata (cant), Katy Elkin (oboè barroc), Ricart Renart (violí barroc),  Sara Parés (flauta de bec) i el dijous dia 5 de setembre de 2024 amb Pere Olivé (percussió històrica). Es treballaran aspectes tècnics i musicals des d’una visió històricament informada. Destinat a principiants, professionals i oients.

Tancament d´inscripció 3 de setembre de 2024.

 

horaris

10-14h: classes particulars en format masterclass

14-15:30h dinar

15:30-17:30 sessions de música de cambra

REPERTORI

A determinar entre professor i alumne abans del curs. Contacte: musicaantigasantcugat@gmail.com

LLOC

Escola Tradicional de Música de Sant Cugat 

(C. Castillejos, 24 Sant Cugat)

escola trad
gene
dip
logo ayuntamiento
flauta de bec
percussió
viola da gamba
violí barroc

4T i 5È CURSOS DE MÚSIQUES HISTÒRIQUES ESTEBAN MAZER

setembre i desembre de 2023

3R CURS DE MÚSIQUES HISTÒRIQUES ESTEBAN MAZER

17 de desembre de 2022

Masterclasses amb Jordi Domènech (repertori per a cantants i iniciació clavicèmbal), Pere Olivé (percussió històrica), Ricart Renart (violí històric), Lixsania Fernández (viola da gamba), Katy Elkin (oboè barroc)  i Sara Parés (flauta de bec). Es treballaran aspectes tècnics i musicals des d’una visió històricament informada. Destinat a principiants, professionals i oients.

Dissabte, 17 de desembre de 2022 10-18h · conservatori de Sant Cugat

10 de setembre

2022

2N CURS DE MÚSIQUES HISTÒRIQUES ESTEBAN MAZER

Masterclasses amb Pere Olivé (percussió històrica), Ricart Renart (violí històric), Lixsania Fernández (viola da gamba) i Sara Parés (flauta de bec). Es treballaran aspectes tècnics i musicals des d’una visió històricament informada. Destinat a principiants, professionals i oients.

dissabte, 10 set. de 2022 10-18h · conservatori de Sant Cugat 

MASTERCLASSES 2021

Diumenge 19 de setembre de 2021

Masterclass amb Lixsania Fernández, viola da gamba

14h ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Dissabte 18 de setembre de 2021

Masterclass amb Ricart Renart, violí barroc

13h ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Divendres 17 de setembre de 2021

Masterclass amb Enrike Solinís, corda polsada

12h ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

La gran novetat de la tercera edició de Contratemps és la posada en marxa del primer Curs Esteban Mazer de músiques històriques, en el qual Ricart Renart (violí barroc), Enrike Solinís (corda polsada) i Lixsania Fernández (viola da gamba) en treballaran aspectes tècnics i musicals des d’una visió històricament informada. El curs, que porta el nom en memoria del clavecinista/fundador de Contratemps, està obert a alumnes oients i actius, tant principiants com professionals que es vulguin introduir en aquest repertori o bé aprofundir-hi.

Masterclasses amb Pere Olivé (percussió històrica), Ricart Renart (violí històric), Lixsania Fernández (viola da gamba) i Sara Parés (flauta de bec). Es treballaran aspectes tècnics i musicals des d’una visió històricament informada. Destinat a principiants, professionals i oients.

Dissabte, 10 set. de 2022 10-18h · conservatori de Sant Cugat