DIVENDRES 27 DE SETEMBRE DE 2024

CAFÈ BACH

SESSIÓ PER A ESCOLES

LA UNIÓ (SALA CLAVÉ) A LES 15 H

BACHCELONA CONSORT

Una proposta de música i poesia, amb un tast sorpresa per llepar-se els dits!

Aquest curs donem un nou impuls a la vessant pedagògica del Festival, amb la voluntat d’oferir un espai compartit amb la comunitat educativa del nostre municipi, des d’on poder reforçar el vincle entre les arts i l’educació i apropar les nostres propostes artístiques al públic més jove de la nostra ciutat.

CAFÈ BACH és una adaptació de la cèlebre Cantata del Cafè de J.S. Bach, una versió musical reduïda pensada per apropar els joves a la música antiga i donar a conèixer els instruments originals amb els que s’interpretava aquesta música a l’època en què es va composar.

Adreçat a infants i joves de 10 a 14 anys (5è, 6è de Primària, 1er i 2on d’ESO )

Horari: Sessió de 45 min, de 15h a 15,45h

Preu: 2 euros/alumne

 

En aquest cas podrem escoltar la Cantata del Cafè de J.S. Bach, obra profana amb versos de Picander. Es tracta d’una sàtira sobre el cafè, un nou vici que havia arribat a Leipzig des del Nou Món just aquella època.

Per enriquir el component literari de la proposta, podrem gaudir de la nova versió del text que ha preparat Miquel Desclot, il·lustre traductor i el nostre poeta de capçalera, recitat per Violeta Albareda Fernández.

Reserves

Podeu fer la vostra RESERVA de places fins al dilluns 9 de setembre a les 12h. Les reserves funcionaran per ordre d’inscripció. Omplint el formulari d’inscripció amb la informació que en ell us demanem.

!! És important que ompliu un formulari per cada grup classe.

Quan hagueu fet la reserva, ens posarem en contacte amb vosaltres per a explicar-vos com formalitzar el pagament.

Caldrà fer el pagament el dia que vingueu a l’espectacle.

Per resoldre dubtes vinculats al procés de reserva i pagament, podeu escriure’ns a: violetaalbareda@gmail.com

Solistes

Maëlys Robinne, soprano, Vicent de Sommer, baixBachcelona Consort, Daniel Tarrida direcció. Violeta Albareda Fernández, rapsoda

AMB EL SUPORT DE: